Seccade Örneği

Www.dantel.biz - Dantel Resimleri (20)Çok güzel bir seccade namazlık örneği.

 

 

 

Read more »

Havlu Kenarı Örnekleri

Www.dantel.biz - Dantel Örnekleri (7)Kuş ve çiçek motifleri yapılarak örülmüş güzel bir havlu kenarı örneği.

 

 

Read more »

Yatak Odası Takımı

Www.dantel.biz - Dantel Resimleri (2)

Ortadan başlananarak örülmüş küçük motifler birleştirilmiş, birleştirdikten sonra etrafına zincir çekilip batılarak bir çerçeve yapılmış. Bu görüntünün oluşması için dolgu, trabzanların birbirine denk getirilmesi gerekiyor.

 

 

Read more »

Dantel Örnekleri

DSC01890Güzel bir bardak kılıfı örneği. Bakıldığında gereksiz gibi görünsede yapıldığında gerçekten şık duruyor.

 

 

 

Read more »

Havlu Kenarı

Www.dantel.biz - Dantel Örnekleri (3)Yine güzel bir havlu kenarı. İlk önce orta kısım firkete ile örülmüş, Sonra da tığla firkete ile örülen kısımın etrafı örülmüş.

 

 

Read more »

Dantel Havlu Kenarı Örneği

Www.dantel.biz - Dantel Örnekleri (2)Çok güzel dantel bir havlu kenarı örneği. Önce göbek kısmı örülüyor. Sonrada havlunun etrafını dolanacak şekilde bir şerit örülüyor.

 

Read more »

Oya Örneği

Www.dantel.biz - Dantel Örnekleri (25)İki gidişle yapılan güzel oya başörtü kenarı örneği.

 

 

Read more »

Halkalı Havlu Kenarı

Www.dantel.biz - Dantel ÖrnekleriHalkaları biraraya getirerek yıldızlar oluşturulmuş. Sonra bu halkaların birleştirilmesiyle meydana getirilmiş çok güzel bir havlu kenarı örneği.

 

Read more »

Patik – Çetik Örneği

Www.dantel.biz - Dantel Resimleri (34)Güzel bir patik örneği. Ayak ucundan başlanarak örülüyor.

 

 

Read more »

Kenar Danteli Örneği

Www.dantel.biz - Dantel Resimleri (4)

Güzel bir kenar danteli örneği.

 

 

Read more »

WordPress Themes ingilizce Türkçe çeviri