Başörtü Kenarı Oya Örneği

Www.dantel.biz - elişi örnekleri - OyaÇıtı pıtı bir oya örneği. Gerçekten çok şık duruyor.

 

 

 

Read more »

Sehpa Örtüsü Örneği

Www.dantel.biz - elişi örnekleri - Sehpa Örtüsü - RenkliRengarenk Cıvıl Cıvıl bir sehpa örtüsü Örneği. Renkli şeylerden hoşlananlar denemeliler.

 

 

Read more »

Lif Örneği

Www.dantel.biz - elişi örnekleri - Lif - EldivenEldiven Şeklinde Çok Güzel Lif Örneği.

 

 

Read more »

Lif Örneği

Www.dantel.biz - elişi örnekleri - Lif - elbiseElbise şeklinde çok şirin bir lif örneği.

 

 

Read more »

Havlu Kenarı

Www.dantel.biz - elişi örnekleri - Havlu Kenarı - YakınÇok şık ve kolay bir havlu kenarı örneği. İlk önce Beyaz kısım yani esas kısım örülür ardından güller ve yapraklar motif motif örülüp eklenir, ve en son ise kenarlarının kirpikleri yapılarak işlem tamamlanır.

Read more »

Başörtü Kenarı Oya Örnekleri

DSC01351Üç ayrı renk iplik kullanılarak yapılmış zor gibi görünen ama aslında çok da zor olmayan şık bir başörtü kenarı örneği.

 

Read more »

Sehpa Örtüsü

Www.dantel.biz - İğne Oyası Sehpa Örtüsüİğne oyası tekniği kullanılarak yapılmış çok şık ve zarif bir sehpa örtüsü örneği.

 

Read more »

Lif Örneği

Www.dantel.biz - LifYeşil ve beyaz renklere ağırlık verilerek yapılmış kuş motifli güzel bir lif örneği.

 

 

Read more »

Vitrin Takımı

Www.dantel.biz-20-2d-20vitrinMotif Motif Örülmüş Bir Vitrin Takımı

 

 

Read more »

Bebek patiği örneği

Www.dantel.biz - Bebek Patiği

Turuncu ve krem renklerde şişle örülmüş çok şirin bir çift bebek patiği.

 

 

 

Read more »

WordPress Themes ingilizce Türkçe çeviri